placeholder

Maak een afspraak en ontvang een lunch voor 2!

Zet je hele aanbod op de envelop en de ontvanger hoeft hem niet meer open te maken. Oftewel, houd het spannend, verklap niet alles, geeft de lezer een reden om te doen wat jij wilt. Zo werkt een verrassing ook. 


Wij geven je daarom graag een extra reden in gesprek te gaan over Direct Mail. Dus boek nu een afspraak en krijg een lunch voor 2!

Boek hier je afspraak
TOEPASSINGEN

Het is een extra reden om te reageren, want de ontvanger wil weten wat het is. Geef je een grootcadeau, verkoop het dan goed, maar is het klein, vertel dan niet te veel zodat de fantasie aan gaat. Net als bij de verjaardag van kinderen is de voorpret belangrijker dan de 10 minuten die ze bezig zijn met het uitpakken van hun cadeautjes. Een kinderhand is gauw gevuld, maar je moet wel zorgen dat je klanten tevreden zijn met je cadeautje en naderhand positief over je denken.

VOORDELEN

• Niet iedereen hoeft hetzelfde te krijgen
• Ideaal voor het opmaken van voorraden
• Sterk in combinatie met een korte urgency
• Werkt ook samen met een premium of als order builder door bijvoorbeeld een verrassingsgeschenk te geven bij elk product of voor elke € 10,- of € 100,-.

Over PSI-Vransen

Wij zijn een fullservice direct marketingbureau met een sterke focus op direct-mail. Meer dan 25 jaar ervaring en een team van enthousiaste specialisten.

placeholder

Eerste hulp bij Direct Mail

Als direct marketeers zijn we altijd op zoek naar meer respons. Wat werkt wel en wat werkt niet? Wat als je dit doet of juist dat? In al die jaren hebben we een hoop ervaring opgebouwd. Met het boeien en (opnieuw) binden van klanten en donateurs. Door de juiste boodschap, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Met één doel voor ogen: een maximale ROI, oftewel return on investment. Want goud win je alleen wanneer alle details kloppen. 

Download 10 stappenplan

DM Production Academy

Peter Burmanje van PSI-Vransen is een diehard DM-man. Vraag hem wat over personaliseren en hij heeft meteen een interessant verhaal. Vraag hem wat ze bij PSI-Vransen aan DM doen en hij zal ’alles’ antwoorden; van creatie tot deurmat en alles wat daar tussenin zit. En je kunt het als klant zo samenstellen als je wilt: alleen productie of handling, geen probleem. Maar Peter zal altijd vertellen waar je rekening mee moet houden. Zijn blogs zijn daar een voorbeeld van.

Lees nu peters blog

Mis geen enkele DM-update